Houten wastafel

Houten wastafelDe houten wastafel is dé innovatie op badkamergebied. Hout straat luxe uit, maar is tegelijkertijd ook robuust en stoer. Ook alom bekend: het misstaat in geen enkel interieur. Van houten tuinmeubels tot bedden of salontafels, er zijn talloze mogelijkheden. Wastafels van dit materiaal zijn daarentegen een vrij nieuwe trend. Waar je voorheen enkel kon kiezen voor een stenen uitvoering, is er nu de houten wastafel van Woodstyl. Speciaal voor degenen die écht onderscheidend willen zijn.

Jouw verhaal, jouw unieke houten wastafel

Je zou denken dat je je met hout niet meer kunt onderscheiden. Niets is minder waar. De unieke ontwerpen van Woodstyl zijn uniek en persoonlijk. Al onze producten ontstaan door een verhaal, jouw verhaal. Wat past bij jou? Hoe wil je je onderscheiden? Dat maakt elke houten wastafel anders. Daarbij kan elke wastafel ook gepersonaliseerd worden. Logo’s, teksten of symbolen, de afwerkmogelijkheden zijn eindeloos. Dat maakt onze ontwerpen geschikt voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Geniet van de vele voordelen

De badkamer is een van de plekken waar je tot rust komt. De houten wastafels en baden uit onze Wellnessline zijn waterafstotend en sfeervol. En vuil? Dat valt op hout nauwelijks op. De wastafel na elk gebruik schoonmaken is dus verleden tijd! Over het hout hoef je je dus geen zorgen te maken. Ook niet op het gebied van duurzaamheid. Al onze waskommen zijn 100% FSC gecertificeerd.

houten wastafel houten wastafels

Houtsoorten voor de houten wastafels

Nu hoef je alleen nog het houtsoort te kiezen. Bij Woodstyl maken we houten wastafels van eiken, noten, mahonie en wengé hout:

Een houten wastafel laten ontwerpen?

Wil je jouw wastafel ook een nieuwe look geven? En ben je op zoek naar een sfeervol, maar uniek ontwerp? De houten wastafels van Woodstyl passen in elk interieur. Scandinavisch, stoer, sober of klassiek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken via info@woodstyl.nl of 0341 – 820 003. Vertel ons hoe jouw ideale houten wastafel er uit ziet, dan zorgen wij voor de uitwerking!

Wil jij inspiratie op doen voor een mooie houten wastafel? Kom dan langs bij een van onze dealers: