Houten waskom

Houten waskomHouten waskommen zijn dé trends op het gebied van badkamers. Door de natuurlijke uitstraling van het hout geeft een houten waskom je een gevoel van warmte, rust en luxe. Niet voor niets wordt er in saunacomplexen ook veel gebruik gemaakt van hout in het interieur. Bij Woodstyl zijn de gewilde houten waskommen nu verkrijgbaar!

Houten waskom: de trend van het moment!

Een houten wastafel is een belangrijke sfeermaker in je badkamer. Het geeft een unieke, stijlvolle en karakteristieke uitstraling. Een houten waskom misstaat in geen enkel interieur! Echter worden de houten waskommen in nog maar weinig badkamers gevonden. Reden hiervoor is dat de waskommen van hout een vrij nieuwe trend is. Waar je vroeger alleen maar stenen waskommen zag, kun je dus tegenwoordig ook kiezen voor een houten waskom van Woodstyl!

100% duurzame houten waskom

Een ding is zeker, met een houten waskom van Woodstyl hoef je je nergens voor te schamen. Wij gebruiken namelijk alleen FSC-gecertificeerd hout. Dit betekent dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt en daarmee duurzaam is. Het werken met FSC-gecertificeerd hout is voor ons vanzelfsprekend en dé manier om te garanderen dat jouw houten waskom ecologisch verantwoord is!

Houtsoorten voor jouw houten wasbak

Wanneer je kiest voor een houten waskom van Woodstyl, zul je alleen nog een keuze moeten maken uit de houtsoorten eiken, noten, mahonie of wengé:

Welke houtsoort past het beste bij jou? De houtsoorten zijn in ieder geval allemaal geschikt voor vochtige ruimtes, zodat jij onbezorgd kunt genieten van jouw houten waskom!

Samenspel van automatisering en handwerk

Onze houten waskommen zijn in standaard maten leverbaar, maar ook exclusief op maat gemaakte waskommen behoren tot de mogelijkheden. De waskommen kunnen zelfs voorzien worden van een logo, teksten en symbolen! De keuze is vrijwel onbeperkt, doordat het ontwerp van jouw Woodstyl waskom in de computer wordt geprogrammeerd. Deze computer stuurt vervolgens de machine aan die de houten waskom feilloos snijdt en vormt. Vervolgens wordt je waskom handmatig afgewerkt. Het eindresultaat is een exclusieve, duurzame en karakteristieke Woodstyl houten waskom!

Service & Contact Woodstyl

Bij Woodstyl besteden we veel aandacht aan de producten die we maken, waardoor al vele tevreden klanten je voor gingen. Mocht er toch iets mis zijn met je houten waskom, neem dan snel contact met ons op en wij lossen het probleem vanzelfsprekend voor je op. Dat is onze service! Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via 0341 – 820 003 of info@woodstyl.nl. Woodstyl levert dé houten waskom die jij voor ogen hebt!

Wil jij inspiratie op doen voor een mooie houten waskom? Kom dan langs bij een van onze dealers: