Houten wasbak

Houten wasbak

De houten wasbak is dé trend van dit moment. Dit bijzondere design geeft een warme, stoere uitstraling aan elke badkamer. Houten meubels zijn al jaren populair door het feit dat het in geen enkel interieur misstaat. Modern, landelijk, Scandinavisch; in elk interieur heeft het zijn eigen inbreng. Waarom dan niet in de badkamer? Tot voor kort ontkwam je niet aan een stenen wasbak. Gelukkig kun je nu door de komst van houten wasbakken voor een veel origineler ontwerp kiezen.

Een wasbak met een verhaal

De houten wasbakken van Woodstyl zijn er voor iedereen die onderscheidend wil zijn. Deze wasbakken uit onze speciale wellnessline hebben elk hun eigen verhaal. Dat verhaal begint bij jou. Jouw stijl en jouw wensen. Welke stijl past bij jou? En welk hout wil je dat er gebruikt wordt? Ga je voor eiken, noten, mahonie of toch het exclusieve houtsoort wengé? Vooral van dat laatste houtsoort mag je karakter verwachten. De keuze is aan jou.

FSC-gecertificeerde houten wasbak

Eén keuze hoef je niet te maken: de duurzaamheid van het hout. Alle houtsoorten bij Woodstyl zijn uitsluitend FSC-gecertificeerd. Dit houdt in dat de boseigenaar een bijzonder goede prestatie heeft geleverd betreft duurzaam bosbeheer. Waarbij rekening is gehouden met diverse aspecten zoals bescherming van waterlopen, behoud van biodiversiteit, veiligheid van de bosarbeiders, enzovoort. Werken met FSC-gecertificeerd hout is voor ons vanzelfsprekend en dé manier om aan te tonen dat jouw houten wasbak ecologisch verantwoord is!

Jouw unieke houten wasbak

Met een houten wasbak ben je al behoorlijk onderscheidend op badkamerniveau. Daarbij kun je bij ons kiezen voor eindeloze afwerkmogelijkheden, waardoor jouw houten waskom echt uniek wordt. Personalisatie als de wasbakken voorzien van teksten of logo’s is ook mogelijk. Ideaal voor de zakelijke markt. Onze wastafels van hout zijn waterafstotend, geven sfeer en zijn zeer duurzaam. Ook handig: op hout valt viezigheid bijna niet op. De wasbak na elk gebruik poetsen is er dus niet meer bij!

Houten wasbakken laten ontwerpen?

Wil je je onderscheiden met een stijlvolle houten wasbak? Rust en warmte creëren in de badkamer of wc? De ontwerpen van Woodstyl maken dit mogelijk! Wij leveren niet alleen aan particulieren, ook de zakelijke markt kan gebruik maken van de unieke ontwerpen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0341 – 820 003 of stuur een e-mail naar info@woodstyl.nl om jouw ontwerp te laten vervaardigen. Een ding is zeker, gasten zullen opkijken van jouw unieke houten wasbak!

Wil jij inspiratie op doen voor een mooie houten wasbak? Kom dan langs bij een van onze dealers: