Houten binnenbad

Een houten binnenbad is dé eyecatcher van je badkamer. In een tijd waarin duurzaamheid in combinatie met gezondheid steeds meer centraal staan, is een binnenbad van hout een perfecte keuze. Deel je wensen met Woodstyl en wij maken het houten ligbad, bubbelbad of hottub die jij voor ogen hebt!

Houten binnenbad voor een gevoel van wellness

Een houten binnenbad is perfect, wanneer je een origineel alternatief zoekt voor een kunstof of metalen bad. Een houten bad is echt een stijlvolle blikvanger en geeft je badkamer een natuurlijke, warme uitstraling en een gevoel van wellness. Daarnaast is een bad van hout ook nog eens heel fijn in gebruik. Het water blijft namelijk, door de isolerende werking van het hout, veel langer warm!

Duurzaam binnenbad van hout

Onze houten binnenbaden worden gemaakt van duurzame en hoogwaardige houtsoorten. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en is 100% FSC gecertificeerd. Dit maakt onze houten baden een eerlijk product. Je kunt kiezen uit de houtsoorten Eiken, Noten, Mahonie of Wengé hout. Vooral wengé is een zeer exclusieve houtsoort, welke veel karakter en een prachtige structuur aan je bad geeft.

Uw unieke houten bad

Onze houten binnenbaden zijn in standaard maten leverbaar, maar ook exclusief op maat te maken voor jouw specifieke situatie. De combinatie van duurzaam hout, vakmanschap en stijl zorgt voor een uniek product en maatwerkoplossing. De houten baden kunnen zelfs gepersonaliseerd worden door middel van een logo, teksten of symbolen. Het ontwerp van jouw houten binnenbad wordt in onze computer geprogrammeerd, welke vervolgens de snijmachine aanstuurt. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk en krijg je gegarandeerd een exclusieve en unieke Woodstyl houten binnenbad!

Een houten binnenbad van Woodstyl

Wil jij een origineel alternatief en de pure ontspanning ervaren van een houten binnenbad? Bekijk dan onze webshop voor een greep uit ons assortiment of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast houten binnenbaden, kunt u bij Woodstyl ook terecht voor een houten wasbak, houten waskom en houten wastafels. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0341 – 820 003 of per mail via info@woodstyl.nl. Wil je de baden liever in het echt bekijken? Kom dan langs bij een van onze dealers in Nederland en vind het houten binnenbad van jouw dromen!