Houten bad

Een houten bad is dé plek om even lekker te ontspannen. Even uw benen omhoog na een drukke dag op uw werk of een zware workout in de sportschool. Maar hoe maakt u van uw badkamer nou iets bijzonders? Deel uw wensen met Woodstyl en wij maken zo’n ‘even niet storen’-badsessie nog aantrekkelijker! Of het nu gaat om een ligbad, bubbelbad of hottub, wij creëren het bad dat u voor ogen heeft. Een houten bad dat uw badkamer een natuurlijke uitstraling geeft!

Hout van de beste kwaliteit

Vandaag de dag worden de meeste ligbaden van kunststof gemaakt. Dat was vroeger wel anders. Toen werden de meeste baden van hout gemaakt, maar dat bleek al snel niet de meest efficiënte of hygiënische manier. Toch zien we tegenwoordig steeds meer bedrijven die houten baden produceren. Woodstyl is zo’n bedrijf. Wij werken uitsluitend met FSC-gecertificeerd hout. Dat betekent dat onze baden hygiënische en ecologisch verantwoord zijn!

Uw unieke houten bad

Van een kleine tot grote badkamer en van een warme tot juist frisse uitstraling, Woodstyl realiseert voor iedere badkamer een houten bad. Wij produceren baden in verschillende kleuren, houtsoorten en breedtes. Bij Woodstyl komt uw bad op ambachtelijke wijze tot leven. De combinatie van duurzaam hout, vakmanschap en stijl zorgt voor een unieke productlijn en maatwerkoplossing. Wij maken gebruik van de volgende houtsoorten: eiken, noten, mahonie en wengé. Vooral wengé is een zeer exclusieve houtsoort. De prachtige structuur geeft enorm veel karakter aan uw bad. Ook is het mogelijk uw bad bij ons te personaliseren. Wat dacht u van een tekst of logo op uw houten bad?

houten bad

Op zoek naar een houten bad?

Er is slechts één keuze die wij al voor u gemaakt hebben: uitsluitend duurzaam hout. Woodstyl heeft dus altijd een bad dat past bij uw smaak en de grootte van uw badkamer. Naast houten baden, kunt u bij Woodstyl ook terecht voor een houten wasbak, houten waskom en houten wastafels. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Woodstyl. Dat kan door te bellen naar 0341 – 820 003 of te mailen naar info@woodstyl.nl. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Vertel ons wat u voor ogen heeft en wij zorgen dat uw houten bad de uitstraling krijgt die u zoekt!